(+45) 24 24 32 52 mail@jm-ventilation.dk

Villa Ventilation

Ventilation sikrer et sundt indeklima og et allergivenligt hjem.

Har du eller dine børn astma eller andre udfordringer med allergi? Så er et godt ventilationssystem den optimale løsning. Ventilation sikrer nemlig et sundt indeklima og et allergivenligt hjem. Husstøvmider og allergifremkaldende stoffer fra blandt andet møbler og tæpper har gode betingelser i et fugtigt og tæt indeklima. Derfor anbefaler Astma og Allergiforbundet, at hjemmet luftes ud 2-3 gange om dagen i 5-10 minutter. Udluftning kan erstattes med ventilation og sikre et konstant sundt indeklima, så I ikke skal bekymre jer.

Hos JM-Ventilation ApS har vi flere gode eksempler og referencer på hjem med forbedret indeklima og færre allergigener, som vi gerne deler ud af. Lyder ventilation som noget dit hjem, din familie og dit indeklima trænger til?

Ventilation til eksisterende villa

Når du udfører en energirenovering, bliver huset tættere end det var før. Dette er for at minimere varmetabet, og det ses eksempelvis i forbindelse med ombygning, efterisolering eller montering af nye døre og vinduer.

Et hus der er for tæt, kan dog ikke slippe effektivt af med den fugtige luft, hvilket kan have negative konsekvenser. Fugtig luft kan nemlig hurtigt blive til gene for både bygningens og familiens sundhed. Med den rette ventilation kan den fugtige og “forurenede” luft blive udskiftet med frisk tempereret luft udefra. Den friske luft skaber et bedre indeklima, og det afhjælper også fugtskader i vinduer.

Hos JM-Ventilation ApS har vi 20 års erfaring med opsætning, installering og indregulering af ventilation i eksisterende boliger og villaer.

Villa ventilation til nybyg

Bygningsreglementet stiller stadigt stigende krav om, at energiforbruget i nye bygninger mindskes – og tætheden øges. Af samme årsag er det blevet lovkrav med korrekt ventilation.

Hvis du bygger nyt hus, skal du derfor medtænke en ventilationsløsning i projekteringen.
Vi har hos JM-Ventilation ApS stor erfaring med opsætning og installering af ventilation i nybyggerier, og vi samarbejder med en række dygtige bygherrer i Nordjylland.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.