(+45) 24 24 32 52 mail@jm-ventilation.dk

Villa Ventilation

Ventilation sikrer et sundt indeklima og et allergivenligt hjem.

Ventilation sikrer et sundt indeklima og et allergivenligt hjem.
Husstøvmider og allergifremkaldende stoffer fra blandt andet møbler og tæpper har
gode betingelser i et fugtigt og tæt indeklima. Derfor anbefaler Astma og Allergiforbundet, at hjemmet luftes ud 2-3 gange om dagen af 5-10 minutter. Udluftning kan erstattes med ventilation og sikre et konstant sundt indeklima, så I ikke skal bekymre jer.

Har du eller dine børn astma eller andre allergi udfordringer er et ventilationssystem den optimale løsning.

Hos Jm-ventilation ApS har vi flere gode eksempler og referencer på hjem med forbedret indeklima og allergigener, som vi gerne deler ud af.
Lyder ventilation som noget dit hjem, din familie og dit indeklima trænger til?

Ventilation til eksisterende hus

Når du energirenoverer, forbedrer eller laver en ombygning i dit hus, med for eksempel nye vinduer og døre, efterisolering, bliver huset tættere end før.
Et hus, der er for tæt, kan ikke slippe af med den fugtige luft og det bliver hurtigt til gene for både boligens og din families sundhed. Derfor er det vigtigt med ventilation, så den fugtige luft, og den “forurenede” luft kan blive udskiftet med frisk tempereret luft ude fra. På den måde sikrer du at luften er udskiftet og frisk og undgår fugt skader i vinduer.

Hos Jm-ventilation ApS har vi 20 års erfaring med opsætning, installering og indregulering af ventilation i eksisterende boliger.
Ventilation til nybyg

Bygningsreglementet stiller stadigt stigende krav om, at energiforbruget i nye bygninger mindskes og tætheden øges. Af samme årsag er det blevet lovkrav med ventilation.

Hvis du bygger nyt hus, skal du medtænke en ventilationsløsning i projekteringen.
Vi har hos Jm-ventilation ApS stor erfaring med opsætning og installering af ventilation i nybyggerier og samarbejder med en del bygherrer i Nordjylland.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.