JM Ventilation

Serviceaftale til privat og erhverv

Hos JM-Ventilation ApS laver vi ofte en serviceaftale med vores kunder og tilbyder blandt andet aftaler inden for følgende løsninger til både privat og erhverv.

INDREGULERING – INDSTILLING AF VENTILATION

En indregulering betyder, at vi indstiller anlægget, så det overholder dimensioneringen i den enkelte bolig eller bygning. Med korrekt indregulering sikrer vi, at hele ventilationsanlægget balanceres, så der indblæses samme mængde luft, som der ventileres ud via udsugning. Ventilationsanlægget indreguleres efter den luftmængde i [m3/t] hvortil systemet er designet.

KANALRENS ANBEFALES MED 3-5 ÅRS MELLEMRUM

Kanalrens renser ventilationsanlæg fri for skidt, støv og snav, herunder også bakterier. Det er også med til at vedligeholde anlæggets effektivitet, lydniveau og energiforbrug.

Det anbefales, at du får udført en kanalrens ca. hvert 3-5. år.

Bestiller du en kanalrensning hos os, bliver alle rør rengjort med særlige koste, der sikrer optimal luftgennemstrømning Samtidig får du også foretaget en komplet indregulering, så du er sikker på, at dit anlæg er indstillet korrekt efter rengøring.

SERVICEAFTALER

JM-Ventilation ApS laver serviceaftaler med både private og erhverv.

En serviceaftale sikrer regelmæssig vedligeholdelse og kontrol af ventilationsanlægget, hvilket forbedrer indeklimaet, energieffektiviteten, anlæggets levetid og minimerer uventede reparationer.

En serviceaftale kan inkludere periodiske inspektioner, rengøring og udskiftning af filtre, kontrol og justering af systemets indstillinger, fejlfinding og reparation samt nødservice.

Prisen for en serviceaftale afhænger af anlæggets type, størrelse, kompleksitet og det inkluderede serviceniveau. Indhent tilbud fra flere udbydere for at sammenligne priser og vilkår.

Serviceringens frekvens afhænger af anlægstypen og brugsforholdene. Generelt anbefales det at få et ventilationsanlæg kontrolleret og rengjort mindst en gang om året.

Ja, nogle serviceudbydere tilbyder kombinerede serviceaftaler, der dækker flere anlæg, såsom opvarmning, ventilation og køling, hvilket kan give besparelser og forenkle vedligeholdelsen.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

[forminator_form id=”210″]