JM Ventilation

Med vores serviceordning er dit varmeanlæg i trygge hænder

Hos JM-Ventilation i Brønderslev tilbyder vi professionel servicering af varmeanlæg for private husejere, sommerhusejere, virksomheder og offentlige institutioner. Vi dækker hele Nordjylland fra Brønderslev til Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Nørresundby – Skal vi også holde dit varmeanlæg kørende?

Vi er specialister i varmeanlæg

Vi laver alle typer tjek og serviceeftersyn på varmeanlæg og sørger for, at dit varme- og ventilationssystem altid kører optimalt. Vi har mere end 20 års erfaring med installation, servicering og vedligeholdelse af ventilations- og varmeanlæg og tilbyder servicering af følgende varmeanlæg:

  • Genvex anlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Anlæg til komfortventilation hos erhverv
  • Varmepumper

Lovpligtige serviceeftersyn af varmepumper

En almindelig varmepumpe, skal efterses med jævne mellemrum, det siger loven.

Er der mere end 1 kg kølemiddel i varmepumpens system, da skal det efterses en gang om året, for at sikre, at der ikke sker udslip af kølemiddel. Men også større klima- og ventilationsanlæg bør efterses med jævne mellemrum.

Hvis du vil være sikker på at have et anlæg, der producerer optimal varme og holder længst muligt, laver vi gerne en skræddersyet aftale på servicering af varmeanlæg til dig.

En serviceaftale giver dig klare fordele:

  • Systemet bliver renset og efterset
  • Du får en bedre drift og dermed en bedre udnyttelse af systemet
  • Eftersyn forlænger dit anlægs levetid
  • Vi fortæller dig, hvis der er noget, der med fordel kan optimeres
  • Du sparer penge på en serviceaftale

Unikke tilbud på servicering af varmeanlæg

Har du en varmepumpe, et genvex anlæg eller et ventilationsanlæg, du gerne vil have os til at kigge på? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular og kort beskrive, hvilket anlæg du har, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine behov.

Rengøringsfrekvensen afhænger af anlægstypen og brugsforholdene. Generelt anbefales det at få et anlæg kontrolleret og rengjort mindst en gang om året.

Regelmæssig rengøring forbedrer anlæggets effektivitet, forlænger levetiden, sikrer bedre indeklima og kan reducere energiforbruget samt driftsomkostninger.

Den korrekte rengøringsmetode afhænger af anlægstypen og -komponenterne. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger og overveje at hyre en professionel for en grundig rengøring.

Prisen for rengøring af et anlæg varierer afhængig af anlægstypen, kompleksitet og geografisk placering. Indhent tilbud fra flere serviceudbydere for at få et overblik over priserne.

 

Rengøringstiden afhænger af anlægstypen og kompleksiteten af opgaven. Det kan tage alt fra et par timer til en hel dag at rengøre et anlæg grundigt.

Selvom nogle grundlæggende rengøringsopgaver kan udføres selv, anbefales det at hyre en professionel for en grundig og sikker rengøring samt vedligeholdelse af anlægget.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.