(+45) 24 24 32 52 mail@jm-ventilation.dk

Varmvandsproduktion

Installation og service af brugsvandsvarmepumper

Søger du en mere miljøvenlig vej til varmtvandsproduktion? Så har JM-Ventilation løsningen. Vi installerer, servicerer og reparerer brugsvandsvarmepumper i Nordjylland. En brugsvandsvarmepumpe er en idéel løsning, hvis du bor i et tæt hus, hvor den primære varmekilde er olie, naturgas eller elvarme.

Billig og miljøvenlig opvarmning

En brugsvandsvarmepumpe udnytter overskudsvarmen i hjemmet til at producere varmt brugsvand til huse med op til 5 personer. Eftersom energien i ventilationstabet genvindes til produktionen af varmt brugsvand, opnås der besparelser på varmeregningen. Det er derfor både en billig og miljøvenlig måde at opvarme dit hus og brugsvand. Nogle brugsvandsvarmepumper kan også tilsluttes gulv- eller radiatorvarme.

Få bedre indeklima og mindre fugt

En brugsvandsvarmepumpe fjerner fugten i huset, mens den udlufter, hvilket minimerer risikoen for fugtskader og skimmelsvamp. Varmepumpen bruger varmen fra den fugtige luft til at producere varmt brugsvand. Når energien og fugten er trukket ud af luften, bliver den kølige luft ført ud i andre dele af hjemmet, som skal ventileres. Derved skaber brugsvandsvarmepumpen også et sundere indeklima med mindre fugt.

Lad os installere og servicere din brugsvandsvarmepumpe

Hos JM-Ventilation har vi stor erfaring med brugsvandsvarmepumper. Vi står altid klar med professionel rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken pumpe du skal vælge. Ring til os i dag på 24 24 32 52 eller send en mail til mail@jm-ventilation.dk, hvis vi skal hjælpe med din brugsvandsvarmepumpe.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.