(+45) 24 24 32 52 mail@jm-ventilation.dk

Varmeløsninger

Salg, installation og service af varmepumper

Ønsker du at skabe et bedre indeklima, mens du sparer penge på din varmeløsning? Så kan en varmepumpe være det rette valg for dig. Hos JM-Ventilation tilbyder vi salg, installation, reparation og service af luft til luft samt luft til vand varmepumper i Nordjylland.

Spar penge med en varmepumpe

Hvis du i dag bruger elvarme eller oliefyr, kan du spare op til 50% på din varmeregning ved at skifte til en luft til luft eller en luft til vand varmepumpe samt få en mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning. Selvom det måske kan virke som en stor investering, er en varmepumpe på lang sigt den billigste og mest energibesparende varmeløsning, der kan give store besparelser på varmeregningen.

Vælg den rette varmepumpe

Det kan være svært at vide, hvilken varmepumpe der passer bedst til din bolig og dine behov. Hvis du har et sommerhus eller lignende uden et centralvarmeanlæg, er en luft til luft varmepumpe velegnet. Har du derimod en eksisterende varmeinstallation som oliefyr, men ønsker en mere energirigtig og økonomisk varmeløsning, er luft til vand en velegnet løsning. Hos JM-Ventilation står vi altid til rådighed med vores faglige ekspertise, så du får den rigtige varmeløsning.

Hør mere om vores varmeløsninger

Vil du høre mere om vores varmeløsninger, eller har du brug for service på din varmepumpe? Kontakt os på 24 24 32 52 eller mail@jm-ventilation.dk.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.