(+45) 24 24 32 52 mail@jm-ventilation.dk

Kanalrens

Kanalrens i udsugningskanaler

Har du et dårligt indeklima i boligen? Så er det måske tid til at få udført en kanalrens i dine udsugningskanaler. Med over 20 års erfaring er JM-Ventilation eksperter i kanalrens i alle typer boliger.

Optimal luftgennemstrømning

Et dårligt indeklima kan både give øget varmeudvikling og energiforbrug samt højere risiko for hovedpine. Når vi udfører kanalrens, renser vi ventilationsanlægget, så det bliver fri for skidt, støv, snavs og bakterier. Vi rengør alle rør med særlige koste, der sikrer optimal luftgennemstrømning. Kanalrens hjælper også til at vedligeholde anlæggets effektivitet, lydniveau og energiforbrug.

Serviceaftale på kanalrens

Det anbefales, at du får lavet en kanalrens ca. hvert 3-5 år. Hos JM-Ventilation tilbyder vi serviceaftaler på kanalrens, så du altid er sikret et godt indeklima i boligen med optimal luftgennemstrømning. Samtidig får du også foretaget en komplet indregulering (LINK), så du er sikker på, at dit anlæg er indstillet korrekt efter rengøring.

Få et tilbud på kanalrens i dag

Skal vi udføre kanalrens i din bolig? Tøv ikke med at ringe til os i dag på 24 24 32 52 eller send en mail til mail@jm-ventilation.dk. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.