(+45) 24 24 32 52 mail@jm-ventilation.dk

Indregulering

Indregulering af ventilationsanlæg

Har du fået installeret et nyt ventilationsanlæg? Så er det en god idé at få foretaget en indregulering af anlægget for at opnå optimal ydelse. Hos JM-Ventilation har vi mere end 20 års erfaring med indregulering af ventilationsanlæg i eksisterende boliger.

Sundt indeklima

Indregulering af ventilationsanlæg udføres for at opnå et effektivt energiforbrug og et sundt indeklima. Et ventilationsanlæg fungerer ved at blæse frisk luft ind i boligen gennem ventilationskanaler og indblæsningsventiler, mens andre udsugningsventiler suger luften ud i rummet. Hvis der er skidt, støv og snavs i ventilationskanalerne, vil der aldrig være optimal luftgennemstrømning. Derfor skal der altid være et undertryk i boligen. Dette betyder at indblæsningsluften og udblæsningsluften skal være balanceret, hvilket kaldes for indregulering.

Korrekt indregulering

For at opnå et konstant sundt indeklima er det vigtigt at få en korrekt indregulering af ventilationsanlæg. Hvis anlægget ikke er indstillet korrekt, kan det øge lydniveauet og energiforbruget. Derfor er det fornuftigt at få udført, når anlægget sættes i drift og derefter mindst en gang om året. Vi udfører indregulering, så det overholder dimensioneringen i boligen eller bygningen.

Få udført indregulering i dag

Hos JM-Ventilation udfører vi indregulering med målerapport. Kontakt os på 24 24 32 52 eller mail@jm-ventilation.dk og få udført indregulering i dag.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.